23/8/17

Ζωγραφική σε πέτρες : ζωγραφίστε σπιτάκια και δημιουργήστε το δικό σας χωριό








Η ζωγραφική πάνω σε πέτρες είναι ευρέως διαδεδομένη και με εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμη και αν δεν είμαστε "μάγοι" του είδους.



Είτε είστε χειροτέχνες είτε όχι, σίγουρα θα έχετε στην συλλογή σας βότσαλα και καλοσχηματισμένες πέτρες από τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις ( και όχι μόνο). Οι περισσότεροι τις τοποθετούν σε γυάλες στολίζοντας τον χώρο τους ή διακοσμούν περιμετρικά τα λουλούδια του κήπου τους. 

Εσείς μπορείτε να τις ζωγραφίσετε με τα χρώματα και τα θέματα που σας αρέσουν και να τις κολλήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ξύλο, χαρτόνι, μοριοσανιδα, καμβά, φελλό κτλ)


Τι θα λέγατε να φτιάχνατε μια μικρογραφία του μέρους που επισκεφτήκατε φέτος το καλοκαίρι; Ένα νησί; ένα γραφικό χωριουδάκι; έναν παραθαλάσσιο οικισμό; Ή ακόμη και ένα φανταστικό μέρος που θα θέλατε να υπάρχει...Μπορείτε βέβαια να το προσαρμόσετε στην εποχή που σας αρέσει... 


Δείτε μερικές ιδέες για να ζωγραφίσετε σπιτάκια πάνω σε πέτρες δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό προορισμό στον οποίο θα ταξιδεύετε κάθε φορά που κοιτάτε την δημιουργία σας. 

































 πηγή εικόνων pinterest







Καλές πετρο-δημιουργικές στιγμές





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου